måndag 5 januari 2015

Vi tog en tur till stan

idag. Grabbarna ville shoppa lite för julklappspengarna. Först var vi på Toys'r'us där Linus köpte sig ett spel till Xbox, egna hörlurar till ipaden och ett par minecraft-gubbar. Robin köpte ingenting (!!!) där, otroligt nog, eftersom han annars brukar vara den som handlar så länge det finns pengar kvar. Men idag verkade han ha tänkt lite, för han sa att: "Jag leker ju ändå inte med så mycket längre"
Kanske är han nöjd med det han har??!! ;)

Det blev ett foto på honom iallafall därifrån. Linus ville inte bli fotad idag.


Sen var vi in på Arken Zoo och där handlade Robin desto mer då han ville ha sig nya fiskar till akvariet, och även bjöd sin bror på ett par stycken ;) Fast det är ju inte billigt så Linus lade en hundring han med. Så kom vi hem med två nya malar, två kampfiskhonor och tio stycken platy i lite olika färger och två nöjda killar så klart.

Plus att vi (så klart) tog vägen förbi McDonalds på hemvägen vilket gjorde särskilt Linus väldigt nöjd idag. "Iiihiihiii, äntligen får jag mina nuggets!!" hördes det från baksätet när vi talade om vad det skulle bli :P
Nu håller jag, Peter och Linus på att försöka hitta och samsas om någon film att hyra och kolla på i sängen. 
Robin drog iväg till farmor & farfar i kvällningen och tänkte sig först att bli kvar där till imorgon, men är nu på väg hem igen då han längtade efter lillebrorsan.
Ska bli skönt att krypa ner med familjen och mysa lite snart innan man ska sova =) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar