onsdag 28 oktober 2015

Lite halloweenpyssel och mycket judo.


Idag har jag och killarna varit till biblioteket och pysslat på förmiddagen.
Efter det tog vi en tur in till stan och köpte mat till ödlorna, och sen mötte vi upp mormor på Bergviks köpcenter när hon var klar hos optikern där. Vi åt mat och sen köpte vi en varsin pumpa till killarna som de ville ha och göra lyktor av med sin far imorgon när jag jobbar. Mormor skulle ha nya skor också, så vi kikade in på Skopunkten och där blev det även ett par var sina varmfodrade skor till killarna.Annars är det mycket judo för tillfället.
Igår var ett gäng från klubben och gästtränade i Lindesberg hos Frövi judoklubb.
Det var både roligt och givande att vara med hos en annan klubb och prova på tyckte Robin.

Ikväll hade klubben prova-på-judo med Robin och Linn som tränare. Robin var trots sin ringa ålder en jätteduktig ledare, och ledde mycket av träningen själv då Linn medvetet tog ett steg tillbaka. 
Barnen som kom och provade på verkade gilla det, så några nya medlemmar till klubben blev det också, vilket är jätteroligt!

Imorgon är det träning igen för Robin om han vill och orkar, men som det verkar så ska han iväg då med. Blir tredje dagen i rad med judo för honom då. Men så länge han vill själv och tycker det är så himla roligt så är det bara att köra på =)

Och på lördag bär det av på judotävling i Borås, Adidas Challenge.

Judo, judo, judo...

Förresten så är det World Judo Day idag också. By the way, sådär.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar