söndag 6 december 2015

Torsdag, fredag, lördag & söndag.

Dagarna susar förbi...

Torsdag
Älsklingens 36:e födelsedag. Och av dem var detta redan den 19 gången jag fått fira honom... Ett klart bevis på att tiden går alldeles för snabbt... I år fick han ett presentkort hos Lina Tattoo av mig och barnen.

Robin hade graderingsträning på judon, och har nu uppgraderat sig till grönt bälte. Så duktig!!Fredag
Myskväll med Peter och Robin. Linus försvann till farmor & farfar på eftermiddagen, där han skulle sova över (tills han ändrade sig och Peter fick hämta honom 19:30). 

Lördag
Linus judoträning klockan 11. Robin var med som assisterande tränare.
Sen var Linus bjuden på kalas av en klasskompis, så det blev direkt från dojon till Går'n där kalaset var.
På eftermiddagen firade vi Peter mer ordentligt med julfika och våra föräldrar & Johanna som gäster. Sen åkte Peter och repade. Mamma och Johanna var kvar några timmar till. Sedan följde Robin med mamma hem och sov hos henne.

Söndag
Alltså idag.
Svärfar kom hit på morgonen så vi lastade en kärra med grejer som han ska ta till tippen åt oss imorgon. (Tack, jättesnällt!)
Robin hade sin sista streetdanceträning för terminen. På lördag är det genrep och på söndag är den stora showen på Medis i Säffle.
När vi kom hem 14:30 åkte Peter iväg för att jobba, och jag + barn + hund åkte till mamma för årets pepparkaksbak.
För övrigt har det mest varit regnigt och blåsigt de här dagarna. Stormen Helga har varit (och är väl än) på besök. Tråkigt och tröttsamt. Men hellre regn än snökaos när det blåser så jäkligt =)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar