fredag 20 november 2015

Fantastiskt...

...att det redan är fredag igen! Här går det undan, men kanske inte så konstigt heller då man har att göra =)

I måndags var jag till Säffle två gånger. En gång på morgonen med Tyson till veterinären, och en gång på kvällen med Linus på breakdance. Robin fick stå över dansen då han var på studieresa med skolan till Värmlands museum och Universitetet, så han hann inte hem innan vi skulle åka.

I tisdags var det fullt schema. Först jobb och sen med Robin till tandhygienisten. Efter det så hade vi tid hos banken kl 16 för att förhandla räntorna på lånen och så löste vi även topplånet och har nu bara bottenlån kvar. Judo för Robin klockan 18.

I onsdags var det jobb igen.
Fick bromsarna på bilen bytta. Luftgevärsskytte för Robin. Jag tvättade och grejade lite hemma och tog det lugnt med Linusen. Sängen tidigt.

Igår jobb och tvätt och Robins judo.
Första snön för i vinter kom. Tyson var jätteglad och yrde runt som en tokstolle här ute när det blivit minusgrader och frusit på. Härligt att se =)


Och idag är det alltså redan fredag... Jag tjatar alltid om hur fort tiden går, men den här veckan har verkligen gått extremt snabbt. Robin sa detsamma när vi kom hem idag. "Det känns som att det bara gått två dagar, och inte fem" sa han ungefär.

Just nu är Robin och Peter nere till verkstan och får hjulen balanserade på bilen. Vi får väl se hur lång tid det tar. Jag och Linus slappar lite. Sen är det tänkt att vi ska ta en tur till stan och inhandla nya gympaskor till Linus, en vinterjacka till Robin och ett spel de sparat ihop till gemensamt. Bland annat. Och så ska grabbarna få nya sängar har vi bestämt. Om vi kikar idag och hämtar imorgon vet jag inte riktigt än hur vi gör. Linus är återigen inte nöjd med sin höga säng (det går i perioder det där, men han kommer ofta tillbaka till att han inte vill sova "på övervåningen"). Och så blir det nog en ny fräsch bäddmadrass till mig & Peter också när vi ändå håller på.


Imorgon är det judo igen. Linus har lektion och Robin ska hjälpa till som ledare.
Sen blir det nog en del att greja hemma. Och rep för Peter senare.

Judotävling i Karlskoga på söndag.


Och snart är det måndag och en ny vecka igen!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar