onsdag 17 oktober 2012

Utvecklingssamtal.

Jag älskar att gå på barnens utvecklingssamtal. Det är alltid så positivt och uppmuntrande. Det är så skönt att få gå därifrån stolt och glad varje gång och även ha fått en inblick i vad de pysslar med om dagarna.

Idag var det dags för Robins första utvecklingssamtal i "riktiga" skolan. Han började ju i första klass nu i höst. Och som alltid var det bara bra saker som togs upp.
Robin är en positiv kille som provar och försöker sig på allt utan protester. Han har lätt för att lära sig och ta in information och instruktioner. Han kommer inte ha några problem att nå målen i något ämne, och vi kom gemensamt fram till att han fick byta till en lite svårare läsebok. Hans läsläxor har varit på tok för lätta för honom och han tyckte även själv att det skulle vara helt okej med lite mer utmaning.

Åh vad lycklig jag är över att det går så bra för mitt barn i skolan! Både med inlärning och kamrater. Det är ju verkligen ingen självklarhet att det är så, så man känner även en sådan tacksamhet för att just han är ett sådant barn som har det lätt på den fronten. Det är ju precis vad man önskar sina barn både där och i resten av livet.

Både jag och Peter svävade nog därifrån med stora leenden och Robin har flera gånger under kvällen fått höra hur stolta och glada vi är =)

Underbart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar