tisdag 1 oktober 2013

Sammanfattning september 2013

Hösten som började komma smygandes så smått i augusti kom på riktigt nu i september. Det har varit en ganska kylig månad i år och raggsockorna har åkt fram och likaså vantarna. Premiär för skrapning av is på bilrutorna på morgonen.

Höstmånad som september faktiskt är så både inleddes och avslutades den passande nog med ljuspartyn (PartyLite). Det första med förmiddagsfika hos Maria och det andra som myskväll hos Anna. Båda jättetrevliga och jag handlade faktiskt lite på båda två.

Överlag har det varit mycket fika och gottande under månaden. Jag har varit väldigt sugen och ätit en hel del godis känns det som och så har det ju varit en hel del kalas och firande i samband med att svärfar fyllde 60 år och även båda grabbarna haft födelsedagar (tänk att de redan är 4 och 8 år!!). 
Årets kalas för grabbarna (förutom de för familjen hemma) hölls på Går'n.

Och apropå Går'n så började Peter frivilligjobba där och jobbade två fredagskvällar.

Svärföräldrarna skaffade en katt till, Izzie.

Vi fick Volvon lagad.

Linus provade på barngympan igen, men ville inte fortsätta. Vi provade att gå dit två gånger, men sedan fick det vara.

Robins judo drog igång igen efter sommaruppehållet och streetdancen fortsatte och Robin tyckte fortfarande allt var roligt.

Vi fick upp kontakten med en gammal vän efter flera år, Emil, då han flyttat tillbaka till Grums från Göteborg. Han hälsade på ett par gånger under månaden. Det var riktigt roligt!

Föräldramöte på skolan för Robins klass.

En så kallad stängningsdag för skolan/barnomsorgen låg i september. Denna gång var Peter ledig med killarna och jag jobbade.

Linus hade en riktig otursmånad och lyckades vid olika tillfällen dra på sig både fläskläpp, skrapsår och bula på ena sidan pannan.
Gällande hans kalsongträning och kampen för att få honom blöjfri gick det ganska trögt till att börja med och han i det närmaste vägrade kalsonger och hade många "olyckor" när han väl hade det på sig. Mot slutet av månaden vände det lite igen och hans intresse började komma tillbaka så smått. Det verkar hur som helst bli en långdragen process det här att få lille herr Viljestyrka blöjfri...

Promenaderna med Marie har varit lätträknade (typ 1? max 2?) då mycket annat kommit i vägen för både mig och henne, och några stolpar har vi inte letat alls. Vi får nog anse oss klara med det för i år nu, men vi är nöjda.
Promenaden som iallafall blev av i slutet av månaden var en riktigt skön sådan i lite kylig, härlig höstkvällsluft.
Hoppas på fler sådana nu i oktober.

Härlig höst på er!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar