söndag 9 mars 2014

Judotävling i Karlstad.

Så var vi äntligen hemma efter en låååång dag i Karlstad på Fröding Arena. Väntetiden idag var under all kritik... Med 150 anmälda och bara två mattor så tog det många timmar innan det var dags för Robin att tävla. Och vi som tyckte det var drygt i Lindesberg förra tävlingen... Idag gick det ca 5,5 timmar från uppvärmningen till Robins tur att tävla!! Han har verkligen haft otur och hamnat i sena grupper, men så här lång tid ska det ändå inte behöva ta. Stackars alla barn som får gå en hel dag och bara vänta... Flera gav upp och åkte därifrån, fullt förståeligt. Vi var också på väg då Robin kände att han inte orkade mer efter drygt 4 timmar, men han ändrade sig.

Hur som helst, vi var alltså kvar när det äntligen blev dags runt 15:30, och Robin gjorde en riktigt bra tävling trots väntetiden. Han hade tre matcher och förlorade alla, men han gav dem ordentligt motstånd och det var stor skillnad på hans insats från i Lindesberg. Idag hade han gnistan, och jag tror att hade bara den sista pusselbiten (all jä-a väntan) inte varit emot honom så hade det gått ännu bättre. Men vi är stolta (som alltid), och viktigast av allt så är han STOLT ÖVER SIG SJÄLV idag också trots förlusterna! Känns riktigt gött det.

Och när det är dags för tävling hemma i Grums i april så kommer han att få sin första pokal då han nu skrapat ihop sina första 100 poäng i Pokaljakten. Det blir roligt det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar