onsdag 26 oktober 2011

Det kan bara bli bättre.

Jag har alltid varit lite smått virrig eller glömsk eller vad man vill kalla det, men nu känns det som att det börjar snurra till ordentligt. Kanske för att det är så mycket som tar upp tankarna just nu, men det är verkligen STÖKIGT på hjärnkontoret för tillfället.
Som idag, helt tvärt slår mig tanken: Men Guuud, fick Robin med sig sin gympapåse i morse??? Och det fick han ju men jag har ändå inte den blekaste aning, trots att jag packat den åt honom och vet att han även har bra koll själv så att han inte brukar glömma i bilen. Jag vet verkligen inte. Det är bara ett exempel på hur jag "tappar" en massa saker för tillfället.
Det är fan i mig lite läskigt hur dåligt det kopplar ibland...

Annars rullar livet på och jag försöker problemen till trots att kämpa mig uppåt. Och den här veckan har faktiskt flera händer sträckts ut för mig att ta tag i och jag är ärligt lite rörd över all denna uppmärksamhet från flera håll inom arbetet. Och jag har fått reda på att personer jag trodde inte hade en aning, har förstått mycket mer av hur det verkligen är än jag kunnat gissa...

Nu får vi se vad som händer med allt fortsättningsvis, det händer mycket de närmaste dagarna och en hel del att hålla reda på. Mycket roligt också. På fredag blir det ett s.k. "dildoparty" och på söndag ska jag iväg på bio med tjejerna. Ska bli skönt att ha lite skoj med vännerna och tänka på lite mer andra grejer än det som hittills (och mest de senaste 3 dagarna) tagit min energi.

Nu ska jag bara komma över att jag känner mig väldigt falsk idag, men det är tyvärr något som är nödvändigt för mig att göra/vara just nu... Ni som känner mig "på riktigt" behöver dock inte vara oroliga ;)

1 kommentar:

  1. Jag har också en sån glömskperiod nu, jag har gjort saker men inte kommer ihåg det. Som att tända en lampa eller lagt fram nåt jag ska ha.

    Gött att det verkar släppa för dig och att du har bra människor runt omkring dig :)

    kramar

    SvaraRadera