fredag 14 oktober 2011

Vi tillfrisknar.

Nu börjar det rulla på åt rätt håll igen. Jag som höll på att hosta sönder mig igår har inte hostat alls mycket idag och snorig är jag knappt alls längre. Rösten är lite hes och jag tror jag fått en förkylningsblåsa på tungan, men det kan jag absolut leva med!
Linusen är fortfarande fruktansvärt snorig (som det rinner så kan man tro att han har hela huvudet fyllt) men hostar inte heller så där jättemycket längre. Han har bättre aptit och är mycket piggare över huvud taget.

Fredag är det med. Veckans bästa dag om ni frågar mig. Ledigt från jobbet och hela helgen framför sig.
Idag har vi varit en sväng till Godispalatset för att inhandla lite gott fredagskvällen till ära.

Under helgen hoppas jag man nu orkar få upp farten lite efter en långsam och tråkig vecka. Vi har en hel del som skulle behöva ordnas och grejas med, inte minst en massa städning efter den här veckan som jag & lillen bara gått och skrotat...
Appropå skrot så ska vi passa på att köra till tippen imorgon då de har lördagsöppet den här veckan. Hoppas det kan bli två vändor till och med så man hinner få undan ganska mycket av allt vi har...

Och så får vi hålla tummarna för att gubben och Robin klarar sig undan den här hemska förkylningen som vi andra två haft. Nästa vecka vill jag vara tillbaka i rutinerna igen med jobb och dagis och ledigt på helgen. Det är allt skönast så.

Trevlig helg!

2 kommentarer:

 1. Men tack snälla du! :)

  Skönt att ni börjar bli friska. Gott med fredag och godis, själv har man spenderat kvällen på jobbet.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Skönt att ni börjat friskna till! Höstens förkylningar brukar inte vara att leka med.

  Hoppas ni får en skön fortsättning på helgen och tack för kommentaren hos mig!

  SvaraRadera