lördag 1 oktober 2011

Arvikamârten 2011Som så många år tidigare så blev det en tur till Arvika denna första lördag i oktober för att gå på mârten. Jag tvekade in i det sista om jag verkligen skulle sticka iväg det här året, men igår bestämde jag mig för att det fick bli så. Om inte annat för att det är roligt för ungarnas skull. Men visst skulle det ha känts konstigt för en annan också att INTE åka när det ändå är lite av en tradition att göra det. De enda åren jag kan komma ihåg att jag inte varit där är 2005 och 2009, eftersom båda pojkarna är födda i september och var alldeles nyfödda de åren. Då orkade jag inte. Att jag tvekade så i år berodde mest på en liten svacka jag haft igen som gjort att jag helt enkelt inte vill eller har lust med någonting över huvud taget.

Hur som helst, nu har vi varit iväg det här året också och gjort mârten, jag, ungarna & mamma. Vi lade inte så stor energi på marknadsstånden i år, men lite fick man ändå med sig hem. De obligatoriska strumporna till exempel, en tröja till gubben och fler Beyblades till Robin (trots att han inte skulle få några från början). Annars gick mesta pengarna till karuseller och ballonger tror jag. Hu, vad dyrt det är med sånt, men absolut värt det när man ser sina glada ungar. Varken jag eller mamma lade särskilt mycket pengar på oss själva, men barnen sög däremot en hel del av oss båda ;)


Jag är glad att vi åkte. Vi har haft en bra dag tillsammans, och viktigast av allt så hoppas jag och tror att ungarna har haft roligt och är nöjda. Det är allt tur man har dem!

2 kommentarer:

  1. Ibland räcker det med att bara komma ut lite :)
    Och trots allt som finns på en marknad så kommer man oftast bara hem med strumpor *s*

    SvaraRadera
  2. Ja, strumpor är obligatoriskt. I år blev det 14 par för 100 kr.

    SvaraRadera