måndag 9 december 2013

Helgen som kom och gick.

Det har varit en riktigt intensiv helg, och idag var jag inte utanför grinden mer än när jag hämtade Robin i pulkabacken ikväll. Jag grejade visserligen en del hemma, så jag satt inte bara på arslet, men det var ändå riktigt skönt med en ledig dag utan några som helst planer och bara låta den passera som den kom.

I fredags var det först jobb som vanligt. Sen handlade vi hela familjen tillsammans och så blev det tacos innan Robin skulle iväg på disco. (Han vann två danstävlingar på discot, breakdance och tryckare, så han var jätteglad)

I lördags fick vi byta ut Robins lördagsträning på judon och bege oss till stan för att köpa vinterskor till grabbarna då det var kris på det området...
Efter det styrde jag och Robin bilen mot Medborgarhuset i Säffle för genrep av showen som det var dags för dagen efter.
Jag, Robin & kompisen Gustav tittar på andra repande dansgrupper.

Efter detta var det hem igen, packa ihop barnen & hunden för övernattning hos farföräldrarna och sedan åkte både jag och gubben ut till Torpstöd. Peter för att repa och jag för att gå på PartyLite och dricka lite (med betoning på lite, då jag skulle upp tidigt och köra bil i söndags) vin hos Maria.
En mycket trevlig kväll som förväntat =)
Hemma igen strax före kl 24 tror jag. Lite svårt att somna, så klockan blev nog 01:30 innan jag kunde få ro, men sen sov jag gott.

På söndag morgon hämtade jag upp Robin ca 7:30 och så begav vi oss till Medborgarhuset i Säffle där vi skulle spendera dagen.
Framme strax efter 8:00, grabbarna fick lite "smink" och sen var det gruppfotografering för dem ca 8:30.
Efter det begav vi oss till logen. 

Stort genrep av hela uppsättningen kl 10:00. Jag och Gustavs mamma, Lotta, var "föräldrahjälp" i logen och höll koll på "våra" 7 killar i Street California. Det gällde att ha lite koll på när de skulle upp på scen, se så att kläder och smink var bra, påminna om toa när det närmade sig, knyta skor, hålla dem någorlunda lugna, underhålla dem under långa väntetider, peppa dem, se till så de stannar i logen osv.

På lunchen gav jag och Robin oss ut i snöstormen och kämpade oss till McDonalds, som visserligen ligger rätt nära Medis men som kändes lite för långt borta ;) Det blev ett väldigt uppiggande avbrott iaf.


13:30 var det samling i logen för grabbarna igen och ett annat föräldrapar fick vara föräldrahjälp då jag och Lotta skulle se showen kl 14:00. Då kom också Peter, Linus, mamma, svärföräldrarna och Johanna för att titta.

Showen inleddes med ett gemensamt öppningsnummer för alla dansare till What does the fox say? Sedan var det 27 olika dansnummer (med en paus på ca 20 minuter i mitten) innan det var dags för grabbarna att avsluta som nummer 28. Och jag hade fullt upp som vanligt med att försöka att inte grina när jag ser min älskade duktiga son på shower och uppvisningar... ❤️
Allra sist kom allihop som varit med in igen och dansade fritt och hade kul till I like to (move it). Det var också ganska mäktigt faktiskt, det var som värsta avslutningen på ett underhållningsprogram på tv... Härligt!

Färdigt strax efter 16, publiken åkte hem och det var dags att ladda om för ytterligare en show som började kl 17.
Jag och Lotta var tillbaka som föräldrahjälp i logen. Det märktes att pojkarna "redan" började bli lite övertrötta för de var lite mer härjiga nu än när vi hade första passet på förmiddagen. Och åter en väntetid på ca 1 tim & 45 minuter mellan öppningsnumret och deras dansnummer kändes nog ganska drygt för dem, men över lag så var de väldigt duktiga ändå allihop. Jag är imponerad av hur bra de ändå skötte sig.


19:30 hade jag och Obi skottat fram bilen och satte oss i den för hemfärd. Trötta som bara busen bägge två, men också väldigt glada. För det var en otroligt jobbig, men också en underbart rolig dag som kommit till sitt slut. Och en späckad helg som äntligen var över, på både gott och ont.

Jag tror vi avslutar det här inlägget med en bild på mina nya idoler:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar