måndag 16 december 2013

Tandis gånger 2.

Idag hade Linus en tid bokad hos tandhygienisten 8:40. Jag började förbereda honom för det igår och var beredd på att han inte skulle vara helt medgörlig, men tji fick jag. Ungen var suveränt duktig! Inga problem alls. På slutet skulle sköterskan lägga banansalva och valde att bara ta på ett ställe längst bak där en flis verkat gått ur, då hon nog trodde att det skulle räcka för lilleman, men så överraskade han genom att be att få mer?! Så hon tog tillfället i akt och fyllde i överallt eftersom hon fick. Annars var det rent och fint i munnen och bara bra med bettet och annat.
Efteråt svängde vi in på affären och även där skötte han sig riktigt bra!
Så gött!

Peter vaknade i natt med rejäl tandvärk, så han fick stanna hemma från jobbet idag. Klockan 14 fick han en tid hos Folktandvården Tingvalla så där har jag varit med honom idag. Även det gick bra, han blev renspolad i en tandköttsficka som blivit vid ena visdomstanden. Dessutom kommer den behöva plockas ut, men det var för infekterat för det idag. Så vi får se framöver. De skulle höra av sig till honom fattade jag som. Han kommer vara fortsatt skriven hos dem då de även har en tjej som är specialiserad på folk med tandläkarskräck, vilket ju låter bra.

Nu ska jag sova, och försöka att inte drömma om varken tänder eller annat som rör det, för det känns som att den kvoten borde vara fylld för idag ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar