tisdag 1 april 2014

IUP vt -14

Så har vi varit på terminens IUP(Individuell UtvecklingsPlan)-samtal för Robin med hans lärare i eftermiddag. Samtidigt som det finns hur mycket som helst att säga om det, så finns det inte så många nya ord att använda för att beskriva allt det positiva som sägs på de här samtalen.

Robin är smart, snabbtänkt, snäll, artig, en bra vän och en populär kompis, positiv och gör sitt bästa med allt. Han har uppfyllt sina mål och utvecklas. Han har lättare att koncentrera sig nu och få sitt arbete gjort än tidigare, och har inga som helst problem i något enda ämne, snarare tvärt om!

Och dessutom tycks han inte heller använda det grova språk och fula ord som för ett tag sedan påvisades som ett allmänt problem i ett veckobrev.

Förstå vilken känsla det är att sitta där och höra allt detta fantastiska om sitt barn! Stoltheten nästan spränger bröstet på mig här jag ligger och bloggar i sängen nu. Och ett lyckorus går genom hela kroppen. 
Jag brukar säga till honom att han kan bli vad han vill bara han ligger i, och det tror jag verkligen. Och kanske har han lyssnat på det. Han är både klok och duktig, och bara det att han är så social kommer han att komma långt på i livet.

Ja vad säger man egentligen? Ord räcker inte till... Underbara, älskade barn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar