lördag 19 april 2014

Påskafton.

Årets påskafton började med en fullt nödvändig sovmorgon (jag tittade på Orange is the new black till halv två inatt då jag inte kunde sluta titta förrän serien var slut).

Robin kom hem från mormor och vi gjorde i ordning våra påskgubbar och åkte till svärföräldrarna där vi fick påskmat. Efter maten gick jag med grabbarna ut för att gå påskgubbe på gatan där, och när Linus tröttnade gick vi tillbaka och Robin fortsatte med två tjejer (den ena en klasskompis) själv.


Sen har vi mest suttit ute i solen hela dagen och pojkarna har lekt och härjat. De var även över hos svärföräldrarnas granne och lekte med pojkarna där på slutet.

Så ännu en bra dag har det varit den här helgen. Härligt väder och roligt att träffa Susanne & Magnus som vi inte gör så ofta. 

Idag var det Linus som inte blev med hem, utan stannar borta för övernattning. Vi andra åkte hem strax före 18:30 och på hemvägen hämtade vi även upp katten som varit kvar hos mamma idag.

Nu blir det en lugn kväll framför tvn (och datorn) för min del. Robin är ute och leker med tremänningen V och Peter skruvar på någon cross han fick under veckan och ska försöka få den att starta.

Hoppas ni också haft en fin påskafton!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar