onsdag 30 april 2014

Vilken bra arbetsdag

det har varit idag!

Inte nog med att dagen började på bästa sätt (se inlägget innan detta), när vi kom ut till några kunder ett par timmar senare så fick vi en varsin Alladin-ask och ett kort med orden "Tack för bra service! Trevlig valborg!". På ett annat ställe önskade en kund att han hade haft kaffebröd, han talar alltid om att det här vi gör är så bra. En annan kund öppnade dörren igen när jag var på väg nedför trapporna, bara för att ropa "Trevlig Valborg!" efter mig. Sen har vi damen som alltid talar om hur roligt det är att se mig, hur söt jag är osv. Och en annan dam som chockades av att jag har två barn och faktiskt är 32 år (snart) när hon trodde att jag bara var runt 20 nånstans :P Utöver allt detta så fick vi beröm av en sköterska när vi träffade henne på Coop under dagen, hon tyckte att vi var viktiga, behövdes, och att "där kan ingen säga något annat".

Det brukar ju så gott som alltid vara trevligt och tacksamt, men idag var det extremt mycket samlat på en dag. Jag gillar verkligen mitt jobb, och kanske ännu lite mer idag!Nu är det soffhäng. En öl och lite choklad ;) Jag är sliten och har haft huvudvärk halva dagen, men det gör inget när humöret får vara uppåt och imorgon är det en ledig dag.
Till kvällsmat ska vi äta baguetter med rostbiff & potatissallad och sen blir det nog mest att kura i soffan. Tror inte att det blir något valborgsfirande i år heller, det är inte så noga. Ifjol ville inte grabbarna ut och jag tror inte de bryr sig i år heller. Plus att jag tycker att de faktiskt tänder brasorna lite sent och ungarna blir så trötta när de varit uppe sen före kl 6 på morgonen. Dessutom verkar det dra ihop sig till oväder?

Jaja, vi har det gött hur som =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar