söndag 16 november 2014

Shopping.

Idag har familjen varit till Välsviken och shoppat lite. Jag tror att vi fick ihop det mesta vi åkte in för, förutom regnbyxor till Robin. Det fanns, men han var så stönig med att han skulle ha överdragsbyxor (och det fanns det inga som passade) och inte regnbyxor så det slutade med att det inte blev några... Vi får väl se hur han klarar sig, om det funkar med de gamla ett tag till eller om vi får köpa iallafall så småningom.

Känns skönt iallafall med det vi köpt:
 - Vantar och handskar till båda killarna.
 - Halsdukar/kragar till båda.
 - Gympaskor till Robin.
 - Vinterstövlar till Linus.
 - Regnställ till Linus.
 - Täckjacka till Linus.
 - Täckjacka till Robin.
 - Täckbyxor till Robin.
 - Regnjacka till Robin.
 - Reflexväst/täcke till Tyson.
 - Tangentbord till Peter.
 - Vinterskor till mig och Robin.
 - Tofflor till Peter, Robin och Linus.

Nu kan det gärna få bli lite kallare om det vill. Vi är bättre förberedda, och så skulle ju lite kallare väder också betyda att det skulle bli lite torrare och renare... Jag är sjukt trött på regn och rusk, och framför allt all lort och lera det innebär... Och den "torra" kylan är dessutom lättare att klä och skydda sig mot än det här ruggiga vädret som är nu.


Nu kollar jag in säsongsstarten av "Torpederna" på TV4 och försöker få Linus att sluta springa upp och ner i trappan. Båda killarna lade sig runt 19:30. Nu en timme senare är han uppe för fjärde eller femte gången... Visst, han somnade till i bilen på vägen till stan så idag det är säkert därför också, men det börjar bli väldigt tråkigt att det ska vara så här nästan varje kväll.

Men men, det är väl en period i livet det också, som allt annat.Ha en fortsatt trevlig kväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar