måndag 20 april 2015

vecka 16

Måndag
Rensade ur tvättstugan under dagen.
Peter och svärfar var till stan och fixade oss en ny tumlare. Linus hälsade på farmor.
Robin hade dubbelpass på breakdansen.

Tisdag
Jobbade.
Hämtade ut paketet från ellos.
Robin hade judoträning, sen var det möte inför tävlingen och efter det körde Robin extra judo med tonåringarna.
Peter var på pistolskytte.
Mamma passade Linus & Tyson.

Onsdag
Jag var hemma med Linus som varit jätteorolig hela natten, så ingen av oss knappt hade sovit. Vi tog sovmorgon och sen hade vi en lugn dag hemma tillsammans. Spelade tv-spel, slappade och gosade typ.

Torsdag
Jobbade.
Peter var hemma med Linus som fortfarande var lite ur gängorna och "inte kände sig bra".
Robin hade judoträning, i 3 timmar. De simulerade även tävling och tränade på att ge poäng via datasystemet. Robin och Alex höll i uppvärmningen idag inför att de skulle göra det på söndagens tävling.

Fredag
Jobbade.
Peter var inte pigg och gick hem tidigare från jobbet.
Jag och pojkarna hälsade på flickorna Schlott och hade fredagsmys. Vi åt varma mackor. Linus spelade tv-spel med Embla och Robin & Saga gick till lekparken. Sen såg vi en film (Big Hero 6) och käkade chips.

Lördag
Peter åkte före klockan 8:00 iväg för att hjälpa till vid nån skyttetävling.
Robin ville vara med på nybörjarträningen på judon, så vi åkte till sporthallen då vid 11. Linus fick också vara med och prova på. Efter träningen stannade vi kvar för att hjälpa till att bära upp alla mattor från dojon upp till sporthallen inför tävlingen. Jag fick spaghettiarmar efteråt! ;)
Svängde förbi hos Eje & Maj-Britt för att Robin skulle sälja majblommor till dem och mostrarna.
Hemma igen efter allt vid 14.
Peter åkte och repade.
Robin lekte med kompisar. Mamma kom hit till mig och Linus.
I kvällningen följde vi med mamma hem och fick tacos och såg på film (Familjen Robinson).

Söndag
Underbart väder.
Träningsvärk i armarna.
Judotävling, Pokaljakten. Inskrivning 8:30. Robin och Alex höll i uppvärmningen (och fick väldigt goda vitsord efteråt från flera håll) som började ca 9:20. Sen följde en lååång väntan på att det skulle bli Robins tur. För lite funktionärer gjorde att det inte riktigt flöt på, trots att vi hade tre mattor, och Robin fick inte tävla förrän ca 13:30. Självklart hamnade han i allra sista gruppen med vår otur, och vi hann då inte heller vidare till Säffle för hans streetdance som vi tänkt.
Robin hade börjat bli seg och frustrerad och klarade inte riktigt av sina matcher på bästa sätt, men han kämpade ändå väl! Sista matchen hade han garanterat vunnit om det inte varit uppgjort att domaren skulle döma oavgjort när ingen av de tävlande tagit poäng, istället för att få döma vinst till den som gjort "bäst" ifrån sig... Är det tävling så är det, då ska det inte dömas oavgjort för att "ingen ska förlora"...
Robin var helt slut och grät efteråt, det tar på krafterna att gå och vänta en hel dag. Det bästa är iallafall att han har så fina klubbkamrater som stöttar, peppar och tröstar varandra!
Jag och mamma hjälpte till att bära ner några av mattorna tillbaka medan vi väntade på Robin när han bytte om.
Svärföräldrarna bjöd oss och mamma på mat på GrumsPizzerian efter tävlingen. Sen följde barnen med dem hem och jag följde med Peter till stan för att hämta sommardäcken till hans arbetsbil som han sen bytte i kvällningen.
Vi var ett tag hos svärföräldrarna, åkte hem vid 20-tiden och Robin gick direkt i säng då han börjat må dåligt och suttit på toaletten länge innan vi åkte hem =/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar