onsdag 30 juli 2014

Årets simskola

börjar gå mot sitt slut. Sista riktiga lektionen imorgon dag, och sen blir det beachparty på kvällen (om Linus vill...) Avslutning sen på fredag förmiddag.


Linus började i gruppen Grodan, som är en lek- och plaskgrupp, men ju längre tiden gick desto tråkigare tyckte han att det var och jag började inse att jag nog anmält honom till fel grupp... Efter ett samtal med Carl så fick Linus prova på att gå i en annan, lite äldre grupp i måndags (Laxen) och då han är så pass duktig i vattnet så fick han stanna kvar i den. Och nu har han fått lite mer utmaning och mer simträning (som han ville) de här dagarna, och han har även tagit minst 5 simmärken.

Bilderna ovan är från uppvärmningen idag och sen stod klädsim stod på schemat. På frågan hur det kändes att simma med kläder svarade Linus att det var "tungt". Men hur som helst så hade han inga problem med det annars =)

Det har varit en väldigt fin säsong vädermässigt och det är så roligt att Linus faktiskt velat vara med på en aktivitet över huvud taget, men nu ska det bli skönt när det är över för jag börjar bli ganska trött på stranden ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar