lördag 19 maj 2012

Ny chans imorgon.

Antar att det har varit en helt okej dag idag egentligen, men inuti har det varit jobbigt. Trots en barnledig kväll igår och många timmars sömn i natt så har inte humöret alls varit som man kunde önska idag =/ Det är oroligt i bröstet och små myror kryper på hjärnan (iallafall känns det så). Jag hatar det.
En del vet jag vad det kommer an på, en del inte, men känns skit gör det oavsett. Och jag undrar vad som händer om jag till slut inte orkar?

Fast vi gräver inte så mycket mer i det nu. Det är kväll och barnen sover äntligen och lugnet sänker sig över oss. Jag ska gå upp och ta min lilla tablett, gå ut och ta dagens sista cigg, och sen kryper jag nog ihop och försöker sova jag med. Det är lördag och som vanligt bara skit på tv ändå.

Och ju snabbare man somnar, desto snabbare kommer en ny dag och en ny chans att få vakna på rätt (eller iallafall en bättre) sida.

Vi säger det. Ny dag, nya tag.

3 kommentarer:

  1. Låter inget vidare det där du. Jag hoppas du fortsätter orka. Och känner du att du inte gör det så se till att få den hjälp du behöver.

    Hoppas du får sova gott och att det blir en bättre dag i morgon :-)
    Kram och natti :)

    SvaraRadera
  2. Det går lite upp och ner som du vet, och man har sina funderingar, men det löser sig för det mesta. Jag tror inte det är någon fara men jag får väl prata med Jörg igen om det visar sig att min stora berg-och-dalbana har börjat rulla igen.

    Säkert är det bättre imorgon.

    Kramis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja roligare berg och dalbana kan man nog åka.

      Kram kram :-)

      Radera