torsdag 12 juni 2014

Just nu

ser det ut ungefär så här utanför hos oss. (Bilden är tagen igår morse). Skanska kom i måndags och påbörjade arbetet med vår (och några grannars uppfarter). Häcken, plattorna och den vildvuxna gräsplätten är borta! Så skönt, och det kommer bli så snyggt tror jag =)
Igår var de dock inte här och grejade nånting, och idag var de här ett tag imorse. Vi får väl se när det kan bli asfalterat och klart, de sa att det skulle bli den här veckan =)

Idag vabbar jag för Linus. Jag fick nämligen hämta honom på dagis igår efter att han hade spytt och eftersom det går magsjuka nu så visste man ju inte riktigt om han var drabbad eller om det bara var för att han gungat för mycket, så det var lika bra att ha honom hemma idag med. Dock är det inga fel på honom, och han sa själv att han blivit väldigt yr igår, så troligtvis var det det som gjorde det. Han har inte kräkts något mer och är precis lika pigg som vanligt. 

Och tack och lov för det, nu när det är en alldeles fullbokad helg!

Ikväll: Firande av Johannas student
Imorgon: Robins examen
Lördag: Robin börjar på dansläger och det är släktträff på svärmors sida
Söndag: Robin på danslägret och Linus är bjuden på barnkalas

Nu ska jag hänga tvätt och fylla i en maskin till. Sen blir det väl lite dammsugning och sånt som man får passa på med när man har en extra dag hemma... Linus spelar Donkey Kong och väntar på att storebror ska komma hem från skolan så det inte är lika tråkigt, säger han.

Ha en bra dag alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar