lördag 28 juni 2014

Veckan.

Den här veckan har varit riktigt lång faktiskt.

Arbetsveckan var seg och tycktes aldrig ta slut trots att den bara består av fyra dagar. Hela veckan har det hopat sig saker och trots att vi verkligen jobbat på så hann vi inte med allt vi hade tänkt. Mattias fick till och med jobba över en halvtimme i onsdags (jag kunde inte vara kvar då jag hade lillen att hämta på dagis). Även om man trivs så är det ibland som att man trampar vatten eller försöker ta sig framåt i gele på jobbet... Och den här veckan var verkligen sådan. Så när det slutligen var dags att gå hem för helgen igår så var det extra skönt den här veckan...

Någonting hände med Peters lårmuskler på jobbet i tisdags, så han fick gå hem och blev sjukskriven veckan ut. 2 av 4 muskler är skadade. Vi får väl se om det blir något jobb till veckan för honom.

Robin har gått på brand- och säkerhetsläger på brandstationen hela veckan.

Skanska har vi inte sett röken av på hela den här veckan heller. Dåligt! 

Tandläkarbesök med Linus i måndags som gick jättebra.

Mat på GrumsPizzerian på måndagskvällen med familjen, mamma och svärföräldrarna.

Robin tappade en tand i onsdags igen.

Bilbingo på Jättestenskolan med Camilla och hennes mor i onsdags kväll. Vann inget så klart, men det var roligt ändå.

Regnväder, tacos och soffmys igår efter jobbet. Film med familjen. Älskar fredag och man får komma hem efter veckan, och sova morgonen där på.

Sovmorgon idag alltså. Lugn förmiddag. Om en stund iväg och titta till svärföräldrarnas katter då de är på tur. Och sen blir det en tur till affären och köpa lite räkor till vår egen katt som har födelsedag idag ;) Kanske kommer mamma hit en sväng ikväll.

Inga planer för morgondagen ännu. GÖTT.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar