måndag 30 juni 2014

Sammanfattning juni 2014

Ännu en månad har gått till ända. Juni det här året började som underbar sommar med sol och varma temperaturer både dag och natt, och slutar som mycket svalare, gråare och med regn i flera dagar.

I början av månaden var vi både till Trulsön och Hasseldalen och badade (eller ja, pojkarna badade, inte jag) och de tog sina premiärdopp i farmor och farfars pool.

Robin (och vi) har haft fullt upp med uppvisning på skolan som avslutning av ett arbete om rymden, skolavslutning, dansläger med uppvisning och brand- och säkerhetsläger på brandstationen.
För Linus har det varit utvecklingssamtal, familjekväll på dagis, barnkalas hos en dagiskompis, klippning och tandläkarbesök i månadens schema.

Jag har promenerat några ggr med Marie och varit på bilbingo med Camilla och hennes mamma.

Skanska kom hit och påbörjade arbetet på vår uppfart som ska asfalteras.

VAB en dag för Robin som hade ont i magen.

Jag och Peter fick se igelkotten som (troligtvis) bor under vår veranda, och som vi brukar se alltid nån gång varje sommar.

Jobbade extra två måndagar. Ledigt på nationaldagen och midsommarafton. Hade en semesterdag när Robin hade sin skolavslutning. Fått mer att göra (fler kunder) och många dagar har gått i ett på jobbet under juni. Börjar längta efter sommarsemestern.

Firade Johannas student.
Var på släktträff på svärmors sida.
Firade midsommar med familjen, mamma och svärföräldrarna och hade en jättetrevlig afton.

Var till stan en dag så ungarna fick handla vad de ville för egna pengar och så köpte vi skor hos Malin på Skopunkten.

Hade en dag med mensvärk från helvetet. Kanske inte så intressant, men värt att nämnas ändå. Jag mådde riktigt dåligt...

Åt ute med familjen, mamma och svärföräldrarna på GrumsPizzerian en kväll.

Något hände med Peters lårmuskler på jobbet, två av fyra muskler skadade, och han fick gå hem den 24/6 och blev hemma månaden ut.

Robin tappade en tand till.

Älskade kissemissen fyllde 14 år och firades med räkor.


Månaden avslutades sorgligt med fällda tårar då en bekants 5-åring inte längre orkade kämpa mot sin cancer och gick bort... Så ofattbart... Alla tankar är hos familjen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar