lördag 2 augusti 2014

2 dagar

IGÅR:
Simskoleavslutning för Linus i Hasseldalen. Första halvan gick bra och han var med. Sen kom trotset med bråk och gnäll, och han sket i uppvisningen och när det väl var dags för diplom och märkesutdelning satt redan han och mormor i bilen för att vänta på hemgång så jag fick gå och hämta hans grejor.

Vi skulle ha gått på bio på eftermiddagen, men då dagen fortsatte med bråk och kaos så blev det inget med det. Allt är ju tyvärr inte bara roligt jämt...

Hur som helst, så har han skrapat ihop hela 6 märken detta första år i simskolan och i dagens VF så syns han iallafall på gruppbilden ;)IDAG:
Ny dag och nya tag, och familjen fick en helt otroligt bra dag tillsammans i Karlstad.

Vi lämnade Grums strax efter 10 imorse och begav oss till Leklandet på Nöjesfabriken för ett par timmars lek. 


Vi hade det riktigt kul, och jag vågade faktiskt åka fritt fall (den lilla) med Linus! Riktigt häftigt!

Sen åt vi mat på Napoli innan vi flyttade bilen från Bilan till busstationen (för att komma närmare Filmstaden dit vi skulle senare) och gick vidare på stan för att leta upp en spelaffär för att ungarna skulle få handla.

Avslutade med att hämta ut biobiljetter jag reserverat tills idag istället, och milkshake (och nuggets till Linus) på McDonalds innan det var dags för att gå ner till biosalongerna och se Draktränaren 2. Robin är det aldrig några problem med, och han är ju så stor nu, men även Linus satt stilla och var nästan helt tyst hela filmen!

 

Hemma igen strax efter 18. Nöjda och glada. Vi har haft så roligt och barnen har varit både snälla och duktiga. En riktig toppendag för alla och det känns så skönt att vi fick väga upp gårdagens tråkigheter så idag!

2 kommentarer:

 1. Vilken mysig dag :). Var på draktränaren 2 med Vincent, där var det också svårigheter att sitta still, vi fick gå ut så han fick springa i korridorren en halvtimme :/.
  Sen spelade han radioapan på min mobil den sista 20 minuterna :P.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Linus har lite svårt ibland, men till just draktränaren satt han nästan som ett ljus hela tiden =) Det var värre när vi var på Turbo för längre sen, då tröttnade han snabbt och krånglade mer än halva filmen :P

   Radera