fredag 6 februari 2015

Så blev det fredag kväll

igen. Nån mer som inte heller fattar vad som hände?? Jaja, det är ju skönt att det är fredag så pass ofta ändå ;)

Jag och Peter har turats om att vabba hela veckan, idag var det jag som var hemma. Linus känns "frisk" faktiskt, förutom att han är lite snorig och har prickar kvar i ansiktet. Vi var ute ett par timmar i pulkabacken idag med mamma, Tyson och Robin. Gött att ha nånting att gå till så nära och kunna komma ut lite. Det blir ju så tråkigt att vara hemma från dagis, fast man är pigg... I pulkabacken kan man få härja av sig lite, samtidigt som man garanterat inte smittar någon.
Solen har varit framme och det var superskönt. Robin följde med en kompis hem därifrån och Linus följde med mamma.

Nu ikväll har jag och Robin varit till affären en sväng och köpt godis, och så plockade vi upp lillemannen på hemvägen.

Imorgon skulle vi ha varit till Marie och fått oss lite fika då hon fyllt år, men så börjar gubben bli sjuk nu istället så vi skjuter på det till söndag eftermiddag och får en uppfattning om vad det är med honom först. Han var jätterisig imorse, kände sig som om han hade feberfrossa, men tempen visade normal. Så han har jobbat hela sin dag och kämpat på, men sen har han varit hängig och jättefrusen i eftermiddag och kväll, och tempen är lite förhöjd med. Vi får väl se vad det blir av det som sagt.

Veckans bästa dag är det iallafall, med eller utan sjukdomar, och det kan man inte gnälla över =) Soffhäng är det som gäller nu och Fångarna på fortet.


Trevlig helg på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar