fredag 17 juli 2015

En dag på stranden

blev det idag. Vi anlände till Hasseldalen strax före 13:30 när Linus simskola började och sen har vi varit där hela dagen fram till ungefär 18:50 i sällskap med Camilla & Rasmus.
Tänk vad tiden kan gå fort! Ungarna har haft roligt och badat nästan precis hela tiden. Linus kom upp lite tidigare än de andra två då han frös.
Det har varit en helt fantastiskt solig dag och jag är glad att den spenderades just där. Man får passa på, eftersom man inte vet riktigt hur många sådana dagar man får den här sommaren. Men idag var det verkligen SOMMAR iallafall.
Kanske att jag fått lite för mycket sol på mig, för trots smörja så sticker det lite i skinnet på vänster överarm/axel nu (det var den sidan som var mest i solen eftersom man sitter åt samma håll och håller span på ungarna hela tiden). Men det får det väl vara värt då. Det var gött ändå =)

På hemvägen hoppade vi in på affären och köpte så vi kunde göra tacos då det blivit dåligt med mat under dagen och åt det till kvällsmat. Nu hänger vi i soffan och har det gött. Äter lite godis. Otroligt nog verkar killarna faktiskt ha lite energi kvar, så vi får väl se vad klockan blir innan vi kommer i säng.
Peter är hos Fredde och kommer inte hem förrän imorgon.

En riktigt go semesterdag var det idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar