måndag 13 juli 2015

Mera fyrhjuling!

Ikväll har grabbarna kört fyrhjuling igen, denna gång i skogen. Även tremänningen Viktor var med idag. (Och farfar och Per och mormor)


Mina små motorcyklister.

Robin & Viktor.
Men pappa! Kööör då!!
("Åh, pappa är så GULLIG i den där hjälmen!!" - Robin)
Sen körde Peter av kedjan och fick bli bogserad tillbaka av Robin,
som skötte det hela jättebra.

Viktor.

Efter skogsturen och med den trasiga fyrhjulingen tillbaka i garaget så skulle barnen fortsätta att köra lite mer. Något som tyvärr fick ett ganska snabbt slut, då Robin och Linus lyckades krocka (eller ja, Robin höll för hög fart och råkade köra på sin bror) och Linus flög av och hans motorcykel blev skadad... Så var det roliga slut. Linus klarade sig bra trots flygturen, bara ett gammalt sår på ena armbågen som gick upp, men båda blev ganska chockade och ledsna. 
Robin mådde jättedåligt och skulle aldrig mer köra fyrhjuling, men det går nog över. Det är ju trots allt sånt som händer, och han har säkert lärt sig nånting av det som hände idag.

Hur som helst så är de jätteduktiga att köra, det är ju bara det här med åldern och uppmärksamheten och konsekvenstänkandet osv som inte är helt hundra ännu. Det kommer det också. Och på vägen dit så kommer det ju (tyvärr) hända en del saker. Man lär av sina misstag, och ingen är varken proffs eller felfri från början.

Det var roligt så länge det varade iaf, och det var garanterat inte sista gången någon av dem körde =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar