tisdag 1 januari 2013

Sammanfattning december 2012

December inleddes med förkylning och kallt vinterväder. Det snöade i flera dagar och även under resten av månaden kom det en hel del. Mycket pulkaåkning till att börja med. Och vi lyckades även få en vit jul i år, innan det började töa på jul- eller annandagen. Slutet av månaden var det mest töväder, isgata och regn.

I och med förkylningen så blev vi hemma från både jobb och dagis. Linus var stenförkyld, jag fick bihåleinflammation. Robin klarade sig. Peter var inte helt bra men jobbade. Linus missade gympaavslutningen och jag missade Robins judoavslutning, men huvudsaken var väl att han kom iväg ;)

Efter sjukperioden hade jag 2 semesterdagar inplanerade sen tidigare så arbetsdagarna i december var egentligen inte så väldigt många för min del.
Gjorde de sista dagarna på städ och en kollega gick i pension.

Har mått både upp och ner. Haft lite ångest och mycket trötthet under december, men även varit ganska glad och hoppfull.

Peter, pappa, mamma och svärmor har fyllt år under december. Pappa fyllde jämna 60 år.

Robin har varit på ett disco och besökt tandläkaren.

Vi har varit på julmarknad i Mariebergsskogen, sett på GRK's årliga luciakortege genom Grums och haft uppesittarkväll hos mamma. Vi har följt julkalendern och julpysslat.
Julafton spenderades hemma med våra familjer och systrarna Karlsson som traditionsenligt kommer för att leka med barnen och ge dem julklappar.

InMeHead fick årets kulturutmärkelse av kommunen och fick motta den på kommunfullmäktiges möte den 13:e.

Jag har haft en myskväll med Jessica och varit på bio med Camilla. Drop-in-fika på Linus dagis. Varit på massage med mamma.

Månaden och året avslutades som alltid med nyårsafton. Vi åt middag hos mamma, fikade hos svärmor och firade sist in det nya året med familjen Schlott för sjätte året i rad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar