måndag 13 januari 2014

Godmorgon!

Peter jobbar.
Robin är skickad till skolan.
Jag och Linus äter frukost i soffan. Han gnager på en morot och säger att han är Snurre Sprätt.
Tyson sitter och tigger fast han redan fått egen mat, hundgodis, morot och leverpastej.
Liza har vi hällt upp ny mat till, men kan inte förstå var hon är. Dock måste hon ju vara här någonstans eftersom hon inte gått ut, och hon sågs senast tidigare imorse liggandes på Robins huvud i sängen.
På TV är det Powerpuffpinglorna.

Det är måndag morgon, och det här är veckan då allt drar igång med barnens aktiviteter och annat.

Idag ska pojkarna till frissan när Robin kommer hem från skolan, och ikväll börjar Linus på Minikören med en gemensam start för alla grupperna i form av julgransskakning. Jag hoppas att han inte blir avskräckt av att det är så mycket folk så att han inte vill gå när det börjar "på riktigt" på onsdag med bara hans grupp. Och jag hoppas innerligt att vi hittat en aktivitet nu som passar honom. Han behöver ha nåt...

Imorgon är det tisdag och då börjar både judon och streetdancen för Robin. Streeten kommer ju dock att byta dag sen, så det blir den vi åker på imorgon för att få informationen och för att inte missa något tillfälle. Judo kommer Robin att träna 2 ggr i veckan (som förut) så det gör inte lika mycket att missa första gången där.
Sen får vi se då vilken dag det blir istället på dansen. Jag hoppas på söndagkvällar som det var förra terminen, det passade oss perfekt. Helst inte onsdagar heller då Linus ska ha sin kör då, men annars får väl gubben följa med honom. Men visst, vilken annan kväll får gå bra så länge det inte är tisdag så löser sig nog pusslet =)

Nu blir det iallafall lite fortsatt soffhäng innan det ska städas och duschas och lagas mat. Ett djupt andetag och njuta av lugnet som faktiskt ligger över oss just nu. Lagra lite energi inför veckan och framtiden.

Idag är första dagen på resten av våra liv.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar