torsdag 15 maj 2014

Dagen och lite annat.

Idag har det varit fullt upp.
Jag jobbade till 15:30. Peter har varit hemma med Robin som är hängig igen och haft lite feber under dagen. Linus har varit på dagis och haft roligt på Förskolans dag.
Efter jobbet hämtade jag upp familjen och skjutsade barnen och hunden till svärföräldrarna då jag och Peter skulle vara på banken 16:00 för att "skaffa" lite extra pengar då vi ska hänga på grannen och få våra uppfarter asfalterade.
Vi hann med en snabbhandling innan också, skönt att få det gjort.
Hämtade upp barn och hund igen och åkte till BK som Peter lovat Robin (fast vi åt hemma).
Ombyte och plock med varorna.
18:30 ska jag och Tyson iväg och leta lite stolpar med Marie.

Klockan har gått fort och jag kommer nog somna gott ikväll. Imorgon ska jag vabba, vilket i sig ju är lite tråkigt, men det känns ganska skönt att slippa gå upp till morgonen måste jag ju erkänna. Det var trööögt imorse... Linus ska också få vara hemma med oss imorgon.

Det tråkiga för Robin den här veckan var att han missade Fritidshemmens dag i förrgår då han också var hemma (han var i skolan igår) och att han inte kan gå på discot han hade tänkt sig imorgon. Men man kan ju inte bestämma när man ska bli dålig, och det är ju bara att hoppas att han får det överstökat nu och se fram emot Sean Banan i Mariebergsskogen nästa helg istället =)

Nu ska jag kolla mailen och se om jag fått några svar på ansökningarna till Barnens Brand- och Säkerhetsläger (Robin) och Hasseldalens simskola (Linus) som jag skickade igår, fast jag inte tror att det går så snabbt, samt om jag möjligen fått någon betalningsinformation om danslägret Tillsammans som Robin ska vara med på. 

Sen är det snart dags för mig och Tyson att sticka =)


En eldsprutande drake som Peter hämtade på dagis idag. Dock hade han ätit två måltider efter målningen så "blodet" i mungiporna hade försvunnit ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar