söndag 11 maj 2014

Gårdagen.

Jag måste ju göra ett litet snabbt inlägg om gårdagens aktiviteter också!

På dagen hade Robin dans på Inflyttarmässan med sin förening MoveIt. Vi mötte upp Lotta & Gustav som passade en parkering åt oss då det var fullpackat i Säffle pga att det var marten, mässan och Trafikens dag. Tog oss till Medis och 11:45 var det dags för de första fyra grupperna som visade upp sig från MoveIt, däribland våra Street Boys.
Det gick jättebra!!
En timme senare var det dags för fyra grupper till och eftersom Gustav även dansar disco så stannade vi och tittade på det med innan vi åkte hemåt igen.

Igår kväll kom mamma hit som vi bestämt innan för att äta räksmörgåsar och titta på Eurovision Song Contest. Hon hade med sig rulltårta, grädde och massa frukt så hon och barnen gjorde bakelser som vi mumsade på till tv:n och så fick jag anledning att öppna min Chapel Hill Sparkling som stått så länge, då det är så tråkigt att dricka sånt själv (även om den är alkoholfri).
I år var det Österrike som vann. Och visst var det en okej låt och hen hade en riktigt fin röst, men enligt våra poäng vi satte på låtarna så hejade vi på:
1. Sverige (så klart, bara för att)
2. Nederländerna 
3. Danmark

Nederländerna kom tvåa och Sverige kom trea, vilket man väl får se som en helt okej placering av 26 tävlande. Och det var bara de topp tre som kom över 200 poäng vilket ju också kändes lite extra bra att vi hamnade där =)

Någon diskussion om Conchita Wursts utseende eller annat kommer ni inte att få läsa om här dock. Det har alla andra redan skött så bra på Facebook under dagen... ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar