onsdag 8 februari 2012

Dagvill.

När man är inne på andra veckan hemma från jobbet (både vab och egen sjukdom) så blir man lätt lite vilsen på dagarna. I över en vecka nu har dagarna i stort både sett ut och känts ungefär likadana.

Det är tråkigt och absolut ingenting händer som bryter av vardagen ens litegrann. Helgen och veckodagarna är också samma, med enda skillnaden att Peter inte jobbar på helgen.

Idag är det väl onsdag vad jag har förstått, men jag trodde nog att det lika gärna var torsdag. Fast eftersom det var måndag igår och onsdag dagen före det så stämmer det ju inte ;)

Robin har varit bjuden på inte mindre än 3 badhuskalas inom den senaste veckan, det senaste igår, och har missat dem alla. SÅ synd att han skulle bli sjuk just nu liksom...

Men vi är ju på bättringsvägen. Magsjukan var väl relativt snabbt övergången ändå, även om jag varit rätt bubblig i magen efteråt och mådde illa igår.
Bara en j-vla hosta som återstår hos mig och pojkarna är lite mer förkylda, men vi går mot nya och fräschare tider nu har vi bestämt =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar