söndag 28 september 2014

Veckan som gick.

MÅN: Inget särskilt tror jag. Minns inte?

TIS: Jobb. Robins judo. Linus var med och tittade.

ONS: Jobb. Robins dans. Hans grupp som höll på att utgå pga för få deltagare fick nytt liv när fler av de "gamla" street boysen kom tilllbaka. Så nu är de fem och gruppen lever vidare!

TORS: Jobb. Jag och Linus hälsade på mamma. Fick våfflor och lekte Halv åtta hos mig. Linus vann ;) Han sa att han hade gjort våfflor med citron och kanel när vi var hos honom, hihi.

FRE: Jobb. Robin var på disco och vann en tryckartävling med sin tjej. Fredagsmys med Linus och såg Legofilmen för femtielfte gången.
Peter jobbade natt.

LÖR: Lugn förmiddag. Städdag. Flickorna Schlott kom hit på kvällsmat. Barnen härjade och lekte. Lördagsmys och Fångarna på fortet på tv. Alla barnen var extra nöjda för att Linus Svenning var med och hejade på hans lag, som turligt nog också vann.
Linus & Robin fick ett varsitt presentkort på bio av fam. Schlott eftersom de fyllt år. Tack! 

SÖN: Vi har spenderat dagen i Leklandet på Nöjesfabriken tillsammans med Camilla, Adde, Rasmus & Ville. Full fart på barnen i nästan 4,5 timme... Våra pojkar fick ett varsitt kuvert med en peng av Rasmus i födelsedagspresent. Tack!


Nu är vi gött trötta efter en intensiv vecka  med mycket roligt och trevligt, och har redan gått i säng för en stund sedan allihop. Imorgon börjar en ny vecka igen =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar