måndag 30 januari 2012

Modell för en dag.

Igår var jag och Camilla och blev sminkade och fotograferade hos Model lab på Elite Stadshotellet i Karlstad.

11:15 kom vi dit och ungefär 14:00 åkte vi därifrån, nöjda och glada efter en jätterolig upplevelse.
Enda minuset var att bilderna var svindyra, och att man dessutom "bara" fick dem på cd-skiva... Jag köpte de två nedan, men hade velat ha säkert 10 till. Det var jättesvårt att välja...

Men det var riktigt roligt att bli både sminkad och fotad, särskilt när resultatet blev så bra! Jag är jättenöjd. Roligt att känna sig så fin för en gångs skull =)

Och jag och Camilla hade en riktigt trevlig dag tillsammans. Efter "modellandet" åt vi mat på Vedugnen innan vi åkte vidare till IKEA och tog ett varv före vi slutligen åkte hem till Grums igen.

Både Robin och Peter tyckte jag var jättefin när jag kom hem och tyckte att jag skulle börja sminka mig lite oftare. Hur man nu ska tolka det ;) Vi får väl se hur det blir med den saken. Men jag kan inte neka till att jag kände mig rätt fräsch själv också igår :PIdag är vardagen tillbaka och jag är lika grå som vanligt ;)
Hemma med vab för Linus som haft feber i helgen. Men förutom att han är snorig så tror jag nog att han kan gå tillbaka till dagis imorgon igen.

2 kommentarer: