lördag 1 februari 2014

Jag har sovit på soffan...

...från och till under hela dagen idag. Det var nog välbehövligt, för jag mår ganska bra nu, men samtidigt känner man sig ju så konstig när en hel dag bara har passerat utan att man vet riktigt hur och det plötsligt är kväll när det var morgon nyss...

Vi håller oss hemma i helgen. Robin fick avstå judon idag och även dansen imorgon. Något han tycker är både skönt och väldigt tråkigt på samma gång. Lika bra iallafall att de får äta penicillin några dagar nu och blir smittfria så tar vi nya tag i livet på måndag igen.

Att få i sig antibiotikan har gått hur bra som helst hittills för båda barnen. Robin fick tabletter, så det har inte varit några större svårigheter, för det kan han svälja sen tidigare och de hinner inte smaka så illa. Jag trodde det skulle bli större problem med Linus som har flytande (alla vet ju att det smakar apa!) än vad det har varit. Första dosen höll han nästan på att spy av för att det var så äckligt, men han klarade det och sen har han bara behövt lite lite påpuffning för att ta de andra. Som tur är ska han bara ha 1 ml åt gången. Och med vatten och sen yoghurt eller glass eller något annat gott efteråt så har han accepterat det. Så duktiga killar jag har!

Ikväll börjar årets svenska uttagning till ESC med första deltävlingen. Det blir roligt =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar