lördag 1 februari 2014

Sammanfattning januari 2014

December avslutades med regn och januari inleddes på samma sätt. Grått, blött och tråkigt. Men den 10:e kom snön och minusgraderna. Sen har det i princip snöat och snöat och snöat... Sista veckan var det skottning som gällde varje dag.
Men det är inte bara jobbigt med snö, det har blivit några roliga tillfällen i pulkabacken också =)

I januari brukar det vara julgransskakningar och i år har vi haft en egen liten hemma med mamma, och varit på en i Gruvan. Jag och Linus skulle vara med på en i Solbergskyrkan i samband med att han skulle börja minikören också, men den krockade med skakningen i Sveaparken vilket innebar att det knappt var några barn i kyrkan och vi åkte därifrån efter gudstjänsten. 
Minikören blev det inte så mycket med, vi var med på första tillfället. Andra tillfället skulle han iväg (efter lite övertalning) men så fick han feber. Tredje tillfället ville han inte, det var helt nej, och han vill inte dit nån annan gång heller. Men då har vi försökt iallafall.

Och apropå aktiviteter så drog judon och dansen igång igen för Robin. Första tillfället på de båda så krockade träningarna då dansen hade tänkt byta dag till tisdagar, men sen löste det sig lyckligtvis då dansen bytte tillbaka till söndagar som förra terminen då det var fler pojkar som inte kunde på tisdagar.
En söndag följde vi med Lotta & Gustav hem efter dansen några timmar innan hemfärd. 

Bio i Gruvan "Sune på bilsemester" och födelsedagsfest hos Patrik hanns med under månaden också innan den mest började gå åt till sjukdomar och dålig ork. Jag åkte på halsfluss, sen följde svärmor, mamma och mina tre grabbar i samma spår. Det blev först en vecka hemma för egen sjukdom, då även Robin var hemma på tisdagen för att han inte var pigg, och Linus hade ett par nätter med feber. Sen blev det vab fredagen där på för att följa med resten av familjen till vc (där jag varit veckan innan) för halsprov och få streptokocker konstaterat även på dem. 
Peter har jobbat (började förresten jobba för Karlstad i årsskiftet) men varit förkyld och febrig en längre tid under månaden. 
Den var ganska tråkig i år, men gick turligt nog ändå ganska fort.

Så nu avslutades januari och påbörjas februari med penicillin för oss alla. Men nu kan det bara bli bättre? Och säkert roligare också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar