torsdag 29 mars 2012

Give me a break!

Efter fyra dagar hemma och sjuka så börjar barnen gå både varandra och mig på nerverna. Och jag går säkert på deras nerver med. Usch vad jobbigt det börjar bli =(

Linus är dessutom lite sämre igen som så att han blivit mer förkyld och fått ont i halsen. Imorse var han jättehes och man riktigt hörde hur det rev i halsen på honom =/ Hostar otäckt också emellanåt. Också så där rivande i luftrören.

Gud vad vi skulle behöva sära på oss nu alla tre... Men vi får hoppas att samtalet jag och Robin haft idag hjälper något och att vi kan lugna ner oss allihop, så vi står ut ett tag till.

Just nu är det lugnt iallafall då Linusen sover och Robin ligger här bredvid och ser på tv. Man får passa på att andas och få lite nya krafter att skärpa till oss med. Egentligen skulle inte lillen sova nu, men dels är han ju inte helt pigg och dels så får han hellre vara vaken ikväll känner jag just nu ;)

Hur det än är så älskar jag mina trollungar till barn, hur mycket de än trotsar och slåss och skulle aldrig vilja vara utan dem, men en liten paus kan man väl få önska sig emellanåt ;) (Särskilt som den här senaste månaden när bråken och tjafsen varit ganska många och barnens öron varit mer stängda än öppna...)

Och jag har garanterat inte varit någon rolig morsa heller att ha runt sig hela tiden. Jag kan också trotsa...

Stackars barn och stackars mig.
Men tack gode Gud för att vi har varandra ändå =)

2 kommentarer:

  1. Hoppas de blir friska snart :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det får vi verkligen hoppas. Det är så tråkigt för dem =/ Robin är rätt pigg nu dock och har inte sagt något om örat idag.

      Radera